Tentang Kami

Tianjin Weirui Médis Instrument Co., Ltd. didirikeun dina 2 0 1 4, mangrupikeun perusahaan profesional anu kalibet dina penjualan sareng jasa Médis Consumables. Produk utama kami nutupan Infusion, Jarum suntik, Jarum, Kasa Médis, Wol Katun, Perban, Kantong Ostomy, Jahitan Médis, Kantong Kencing, Garis Getih Hamodialisis, Alat Pakét Pertama, Korsi Roda, Oksimeter ...

Kami ayana di Tianjin kalayan aksés transportasi anu merenah - Pelabuhan Tianjin. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas kabutuhan anjeun sareng mastikeun kepuasan pelanggan.

about-img
Mangtaun-taun Pangalaman
Kualitas Anu Saé
Téknologi
Tim Téknis anu Kuat

Tianjin WeiRui Médis sareng langkung ti 6+ taun pangalaman dagang internasional, produk kami diékspor ka klien di sapertos nagara sareng daérah sapertos Éropa, AS, Ékuador, Guatemala, Chili, Italia, Thailand, Australia ...

Sagala jinis jarum suntik sareng jarum suntik ... Dihasilkeun ku pabrik koperasi kami parantos ngempelkeun kaunggulan sareng fungsi tina sababaraha jarum suntik sareng jarum suntik médis ... Di bumi sareng di mancanagara, sareng parantos dipikaresep sareng disahkeun ku mayoritas pangguna. Éta seueur dianggo di jurusan bius, jurusan darurat, departemén kabinasaan sareng gynecology, ICU, bangsal CUU, rumah sakit piaraan sareng klinik Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan.
Salaku tambahan, pabrik koperasi kami parantos kéngingkeun CE, ISO 1 3 4 8 5, sertipikat jual gratis kanggo ékspor produk médis. Pabrik koperasi kami ngagaduhan rarancang sareng pengembangan tim anu propésional. Kami ogé nampi pesen OEM sareng ODM. Visi perusahaan: Hayu karyawan sareng perusahaan berkembang babarengan, ngalengkepan visi karir karyawan sareng kahirupan, sareng sasarengan nyiptakeun kamuliaan perusahaan.