Kantong kiih sawawa

1) Gampang Maca skala Hapus; 2) Kantong solokan bentukna pasagi; 3) Anti-kinking tubing; 4) klep T salaku outlet. Kodeu produk Model Pedaran Gambar Pakét WR-82001 Umum 2000ml kalayan nilai tarik-push, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / ctn WR-82002 Common 2000ml tanpa klep, 90cm tube OD6.5mm 250pcs / ...


Detil Produk

Tanda Produk

1) Gampang Maca skala Hapus;
2) Kantong solokan bentukna pasagi;
3) Anti-kinking tubing;
4) klep T salaku outlet.

Kodeu produk Modél Gambar Katerangan Bungkusan
WR-82001 Biasa  uitl (16) 2000ml kalayan nilai tarik-push, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82002 Biasa  uitl (21) 2000ml tanpa klep, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82003 Biasa  uitl (22) 2000ml nganggo klep pulas, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82004 Biasa  uitl (23) 2000ml nganggo klep pulas, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82005 Biasa  uitl (24) 2000ml nganggo klep silang sareng hubungan, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82006 Biasa  uitl (25) 2000ml nganggo klep pulas, satengah buleud sareng gantungan PVC, tabung 90cm OD 250 pcs / CTN
WR-82007 Biasa  uitl (26) 1500ml nganggo klep pulas, tabung OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82008 Biasa  uitl (17) 1500ml tanpa klep, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82009 Biasa  uitl (18) 1500ml nganggo klep tarik-dorong, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82010 Biasa       uitl (19) 1500ml kalayan klep silang, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82011 Biasa     uitl (20)  uitl (27) 1000ml nganggo klep tarik-dorong, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-82012 Biasa  uitl (28) 1000ml nganggo klep palang, 90tube OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-83001 Alun-alun  uitl (29) 2000ml nganggo klep palang, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83002 Alun-alun  uitl (30) 2000ml nganggo klep pulas, gantungan PVC, tabung 90cm OD6.5mm 250 pcs / CTN
WR-83003 Alun-alun   uitl (31) 2000ml nganggo klep tarik-dorong, gantungan PVC, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83004 Alun-alun   uitl (32) 2000ml nganggo klep pulas, port jarum gratis jarum sambung sareng 100cm tabung OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83005 Alun-alun  uitl (33) 2000ml nganggo klep palang, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83006 Alun-alun  uitl (34) 2000ml sareng klep pulas, gantungan PVC, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83007 Alun-alun  uitl (35) 2000ml nganggo klep palang, gantungan PVC, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83008 Alun-alun  uitl (36) 2000ml nganggo klep palang ageung, port jarum gratis jarum sambung sareng 100cm tabung OD 10mm 100 pcs / CTN
WR-83009 Alun-alun  uitl (37) 2000ml sareng sisi klep palang ageung, port jarum gratis jarum sambung sareng 100cm tabung OD 10mm, penjepitan tabung sareng ranjang lambar 100 pcs / CTN
WR-83010 Alun-alun  uitl (38) 2000ml nganggo klep omset sisi, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm, ranjang lambar ranjang 100 pcs / CTN
WR-83011 Alun-alun   uitl (39) 2000ml sareng sisi klep palang, gantungan bodas, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm, tubing clamp 100 pcs / CTN
WR-83012 Alun-alun  uitl (40) 2000ml kalayan sisi ageung klep palang, jarum sampel gratis port nyambungkeun sareng 100cm tabung OD 10mm, ranjang lambar 100 pcs / CTN
WR-84001 Buah pir   uitl (41) 2000ml sareng klep silang, bertulang gantungan tunggal, jarum gratis port sampel sambungkeun sareng tabung 100cm OD10mm, ranjang lambar 100 pcs / CTN
WR-84002 Buah pir  uitl (42) 2000ml nganggo klep palang, gantungan bodas tunggal, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD10mm, lambaran penjepit 100 pcs / CTN
WR-84003 Buah pir  uitl (43) 2000ml sareng jepitan narilep sareng tabung outlet silikon, gantungan bodas tunggal, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm, ranjang lambar ranjang 100 pcs / CTN
WR-84004 Buah pir   uitl (44) 2000ml nganggo klep palang ageung, gantungan bodas, port sampel jarum gratis sambungkeun sareng tabung 100cm OD 10mm, robort clamp 100 pcs / CTN
WR-85003 Deluxe   uitl (1) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (3bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, klip pipa, gantungan dobel & dasi 40 pcs / CTN
WR-85004 Deluxe   uitl (2) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (1bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, klip pipa, gantungan dobel & dasi 40 pcs / CTN
WR-85005 Deluxe  uitl (3) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (1 bagian), bentukna buleud kalayan port conto anu henteu perlu, ranjang lambar, klip pipa, gantungan ganda anu dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85006 Deluxe   uitl (4) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (2 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan ganda dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85007 Deluxe   uitl (5) 2000ml nganggo robort clamp sareng alat anti réfluks (1 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, bed sheet clamp, bertulang gantung & dasi 40 pcs / CTN
WR-85008 Deluxe   uitl (6) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (2 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan ganda dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85009 Deluxe   uitl (7) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (1 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan ganda anu dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85010 Deluxe   uitl (8) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (2 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan ganda anu dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85011 Deluxe   uitl (9) 2000ml nganggo klep palang sareng alat anti réfluks (3 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan ganda dasi & dasi 40 pcs / CTN
WR-85012 Deluxe  uitl (10) 2000ml kalayan gantungan penyanyi clamp samping 40 pcs / CTN
WR-85013 Deluxe   uitl (11) 4000ml kalayan klep palang ageung sareng alat anti réfluks (3 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, klip pipa, gantungan dobel & dasi 40 pcs / CTN
WR-85014 Deluxe   uitl (12) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (kamar netes ageung), kalayan port conto anu teu perlu, bed sheet clamp, clip tubing, bertulang gantungan & dasi 40 pcs / CTN
WR-85015 Deluxe   uitl (13) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (3 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan dobel & dasi 40 pcs / CTN
WR-85016 Deluxe   uitl (14) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (3 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, bertulang gantung & dasi 40 pcs / CTN
WR-85017 Deluxe   uitl (15) 2000ml nganggo klep palang ageung sareng alat anti réfluks (3 bagian), kalayan port conto anu henteu diperyogikeun, sprei ranjang, pipa klip, gantungan dobel & dasi 40 pcs / CTN
WR-85018 Deluxe  uitl (15) 2000ml nganggo klep omzet, port conto anu teu perlu, klip pipa 40 pcs / CTN

Aplikasi:
1) Pikeun 24-jam koleksi extracorporeal tina cikiih sareng cairan awak sanésna;
2) Maksimum waktos panggunaan - 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami