Kapas Crepe Perban

Éta didamel tina katun 100% atanapi katun 98%, poliuretan sareng karét. 1. élastisitas anu saé sareng perméabilitas gas anu saé. 2.Damel tina katun 100%, bodas murni sareng lemes, bodasna = = 80 A. 3. Henteu gampang digulung sareng henteu gampang murag; 4. perméabilitas hawa anu kuat, bahan lemes, napas, fleksibel, cahaya sareng ...


Detil Produk

Tanda Produk

Éta didamel tina katun 100% atanapi katun 98%, poliuretan sareng karét.
1. élastisitas anu saé sareng perméabilitas gas anu saé.
2. Dijieunna tina katun 100%, bodas murni sareng lemes, bodas bodas = = 80 A.
3. Henteu gampang ngagulung sareng henteu gampang murag;
Perméabilitas hawa 4.Strong, bahan lemes, breathable, fléksibel, lampu na nontoxic.

Kodeu produk Warna Eusi katun% Ukuran
WR1141 Alami 100% 5cm * 4m
WR1142 Alami 100% 7,5cm * 4m
WR1143 Alami 100% 10cm * 4m
WR1144 Alami 100% 15cm * 4m
WR1145 Alami 100% 20cm * 4m
WR1151 Alami 98% 5cm * 4,5m
WR1152 Alami 98% 7.5cm * 4.5m
WR1153 Alami 98% 10cm * 4.5m
WR1154 Alami 98% 15cm * 4.5m
WR1155 Alami 98% 5cm * 4,5m

Aplikasi:
1.Dressing dibereskeun posisi khusus;
2. Saatos ngabeuleum komprési bandaging;
3. Véna varikis tina ngabéréskeun bagéan handap handap;
4. fiksasi plint;
5. dibereskeun perlindungan gabungan;
6. Sato, ingon ingon, perban sato sareng dandan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami