Bubuk dialisis

Bubuk Dialisis A: Campuran babandingan: A: B: H2O = 1: 1.225: 32.775 Kinerja: Eusi per liter (zat anhidrat) NaCl: 210.7g KCl: 5.22g CaCl2: 5.825g MgCl2: 1.666g asam sitrat: 6.72g Produk mangrupikeun bahan khusus anu dianggo pikeun nyiapkeun dialisis haomodialisis anu fungsina ngaleungitkeun m ...


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuk Dialisis A:
Babandingan campuran: A: B: H2O = 1: 1.225: 32.775
Kinerja: Eusi per liter (zat anhidrat) NaCl: 210.7g KCl: 5.22g CaCl2: 5.825g MgCl2: 1,666g asam sitrat: 6.72g
Produk mangrupikeun bahan khusus anu dianggo pikeun nyiapkeun haomodialysis dialysate anu fungsina ngaleungitkeun metabolisme
runtah sareng ngajaga kasaimbangan cai, éléktrolit sareng asam-basa ku dialyser.
Katerangan: bubuk kristal bodas atanapi butiran
Aplikasi: Konsentrasi anu didamel tina bubuk hemodialisis anu cocog sareng mesin hemodialisis cocog pikeun hemodialisis.
Spésifikasi: 2345.5g / 2 jalma / kantong Dosis: 1 kantong / 2 pasién

Bubuk dialisis B:
Babandingan campuran: A: B: H2O = 1: 1.225: 32.775
Kinerja: Produk ieu ngandung 84g natrium bikarbonat, sareng mangrupikeun bahan khusus anu dianggo pikeun nyiapkeun haomodialisis
dialysate anu fungsina ngaleungitkeun limbah metabolisme sareng ngajaga kasaimbangan cai, éléktrolit sareng asam-basa ku
dialyser.
Katerangan: bubuk kristal bodas atanapi butiran
Aplikasi: Konsentrasi anu didamel tina bubuk hemodialisis anu cocog sareng mesin hemodialisis cocog pikeun hemodialisis.
Spésifikasi: 1176g / 2 jalma / kantong Dosis: 1 kantong / 2 pasién

Aplikasi:
Hal ieu seueur dianggo di Anesthesia, ICU, darurat pikeun netepkeun saluran sirkulasi extracorporeal pikeun terapi dialisis getih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami