Jarum suntik Pakai

1. Kinerja slidable anu saé pikeun staf médis pikeun gampang ngalakukeun suntikan klinis; 2. kuat kakuatan kelekatan tinta kalulusan, résistansi gesekan, henteu gampang murag; 3. Pas universal; fittings konci kerucut sareng 6% mastikeun sareng standar internasional, tiasa dianggo kalayan produk naon waé kalayan 6% kerucut ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. Kinerja slidable anu saé pikeun staf médis pikeun gampang ngalakukeun suntikan klinis;
2. kuat kakuatan kelekatan tinta kalulusan, résistansi gesekan, henteu gampang murag;
3.Universal fit; fittings lock Conical kalayan 6% mastikeun sareng standar internasional, tiasa dianggo kalayan produk naon waé kalayan 6% fittings konci kon.
4. Jelas niténan leyuran sareng gelembung kalayan laras transparan; push button of plunger kalayan struktur skidproof anu gampang dicekel; rongga jero ujung tong ku struktur skidproof pikeun nyegah plunger tina ngageser ngahaja.

Model: Three-Piece, Two-Piece, Luer Slip, Luer Lock Concentric, Excentric Éta tiasa minuhan jarum anu béda.
Ukuran: 1ml, 2ml.2.5ml, 3ml, 5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 35ml, 50ml, 60ml

Aplikasi:
Éta dipaké pikeun suntikan hypodermic di rumah sakit, klinik sareng tempat sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami