Perban Crepe Elastis

Perban elastis didamel tina spandex sareng katun benang. Ditambal nganggo tungtung anu tetep, ngagaduhan élastisitas permanén. Élastisitas tinggi, tiasa diseuseuh, disterilkeun, teu sepuh. Extensibility kira-kira 180%. Unggal perban dibungkus masing-masing dina kantong waterproof. Paket luarna karton karton anu kuat pikeun ngajaga ...


Detil Produk

Tanda Produk

Perban elastis didamel tina spandex sareng katun benang. Ditambal nganggo tungtung anu tetep, ngagaduhan élastisitas permanén. Élastisitas tinggi, tiasa diseuseuh, disterilkeun, teu sepuh.
Extensibility kira-kira 180%. Unggal perban dibungkus masing-masing dina kantong waterproof. Paket luar nyaéta karton kardus anu kuat pikeun ngajaga kaayaan nyimpen anu hadé. Tilu warna opsional tina Perban Crepe Elastis: Warna Alami; Warna Kulit; Ngabodaskeun.

Kodeu produk Warna Ukuran
WR1111 Alami 5cm * 4,5m
WR1112 Alami 7.5cm * 4.5m
WR1113 Alami 10cm * 4.5m
WR1114 Alami 15cm * 4.5m
WR1115 Alami 10cm * 10m
WR1121 Ngabodaskeun 5cm * 4,5m
WR1122 Ngabodaskeun 7.5cm * 4.5m
WR1123 Ngabodaskeun 10cm * 4.5m
WR1124 Ngabodaskeun 15cm * 4.5m
WR1131 Kulit 5cm * 4,5m
WR1132 Kulit 7.5cm * 4.5m
WR1133 Kulit 10cm * 4.5m
WR1134 Kulit 15cm * 4.5m

Aplikasi:
Pikeun pangobatan, saatos perawatan sareng pencegahan kambuh damel sareng cilaka olahraga, saatos-jaga karusakan varises sareng operasi ogé pikeun terapi kakurangan urat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami