Aliran Rate-setting sareng Set adjustable Infusion pikeun Paké Tunggal

1. Aliran regulator aliran pikeun ngarobah-alus tingkat aliran dina kisaran 250ml / jam pikeun kontrol aliran anu pas; 2. Filter dasar tipe cair gaduh tingkat filtrasi langkung ti 80% kanggo partikel 15um; saringan sedeng saringan cair tipe presisi ngagaduhan desain 5um, 3um sareng 2um, anu ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. Aliran regulator aliran pikeun ngarobah-alus tingkat aliran dina kisaran 250ml / jam pikeun kontrol aliran anu pas;
2. Filter dasar tipe cair gaduh tingkat filtrasi langkung ti 80% kanggo partikel 15um; saringan sedeng saring cair tipe presisi gaduh desain 5um, 3um sareng 2um, nyaéta tingkat tapisan 5um, 3um , 2um dina leyuran cair. Laju filtrasi henteu kirang ti 90%. Éta sacara efektif tiasa ningkatkeun kasalametan infus intravena sareng ngirangan karusakan jangka caket sareng karusakan jangka panjang anu disababkeun ku partikel dina awak manusa.
3. Modél: Tipe Dasar: WRWS-01 (kalayan Port Injeksi Y), WRWS-02 (Kalayan Port Injeksi); Tipe Saringan Precision: WRWJS-F01 (Kalayan Port Injeksi Y, DEHP Gratis), WRWJS-F02 (Kalayan Injeksi Port , DEHP Gratis)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami