Gauze Roll

Gulung gauze diréduksi sareng diputih ku cara anu maju pikeun mastikeun kasucian anu unggul sareng nyerep. Kualitasna minuhan standar CE. Produk éta henteu gaduh fluoresensi. Éta dianggo sacara lega dina bunderan médis sareng daérah sanés. 1) 100% katun nyerep kasa. 2) Lemes, anyaman ringan tina katun sareng polimér y ...


Detil Produk

Tanda Produk

Gulung gauze diréduksi sareng diputih ku cara anu maju pikeun mastikeun kasucian anu unggul sareng nyerep. Kualitasna minuhan standar CE. Produk éta henteu gaduh fluoresensi. Éta dianggo sacara lega dina bunderan médis sareng daérah sanés.
1) 100% katun nyerep kasa.
2) Lemes, anyaman enteng tina katun sareng benang polimér nyiptakeun kasa anu manjang sareng saluyu. Dipinimalkeun linting sareng unraveling. alus pikeun ngayakeun ganti baju aman dina tempatna.
3) Bebas karacunan mastikeun mastikeun ka BP, EUP, USP.
4) Henteu ngairitasi kulit

Kodeu produk Barang kasa Spésifikasi
konéng
WR1336100zz Zig-Zag ngalipet Kasa 40 urang 19 * 15 100 pakarangan * 36 inci
WR17b0100zz Zig-Zag ngalipet Kasa 40 urang 26 * 18 100m * 90cm
WR20b0100zz Zig-Zag ngalipet Kasa 40 urang 30 * 20 100m * 90cm
WR13c4000 Kasa dina gulung 40 urang 19 * 15 4000m * 40cm
WR13a3000 Kasa dina gulung 40 urang 19 * 15 3000m * 120cm
WR17b1000 Kasa dina gulung 40 urang 26 * 18 1000m * 90cm
WR17a2000 Kasa dina gulung 40 urang 26 * 18 2000m * 120cm
WR20b1000 Kasa dina gulung 40 urang 30 * 20 1000m * 90cm
WR20a2000 Kasa dina gulung 40 urang 30 * 20 2000m * 120cm
WR13b0100-4 Gulung kasaitan 40 urang 19 * 15 100m * 90cm-4ply
WR1336100-4 Gulung kasaitan 40 urang 19 * 15 100 yard * 36inch-4ply
WRB13B005-4 Gulung kasaitan 40 urang 19 * 15 5m * 90cm-4ply
WRB13B005X-4 Gulung kasaitan 40 urang 19 * 15 5m * 90cm-Xray-4ply
WRBWOW130750 Kasa Wah perban 40 urang 19 * 15 5m * 7cm
WRBWOW130750 Kasa Wah perban 40 urang 19 * 15 4m * 10cm

Aplikasi:
Ngajaga panangan sareng nyegah galur sareng sprains;
Ganti baju tetep posisi khusus;
Saatos ngabakar komprési bandaging;
Urat varikos tina ngabéréskeun bagéan handap handap;
Fiksasi corétan;
Ngalindungan panyalindungan babarengan.
Alat-alat olahraga anu ngariung, sapertos bat hoki, kalong baseball….


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami