Jarum fistula internal

1. prosés polishing halus dina sabeulah pikeun tusukan gampang sareng lancar; 2. Jarum silikon ngirangan nyeri sareng koagulasi getih; 3.Tukang tonggong sareng témbok ipis ultra mastikeun tingkat aliran darah tinggi; 4. Jangjang rapot sareng jangjang tetep aya; 5. Jarum bakal diisolasi lengkep ti luar, anu c ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. prosés polishing halus dina sabeulah pikeun tusukan gampang sareng lancar;
2. Jarum silikon ngirangan nyeri sareng koagulasi getih;
3.Tukang tonggong sareng témbok ipis ultra mastikeun tingkat aliran darah tinggi;
4. Jangjang rapot sareng jangjang tetep aya;
5. Jarum bakal diisolasi lengkep ti luar, anu tiasa ngajagi buruh médis sareng pembersih limbah médis tina cilaka sareng nyingkahan panyakit anu ditularkeun ku getih;
6. Struktur saderhana, operasi gampang, panarimaan pasar anu saé, tiasa ngagentos wadah seukeut.

Kodeu (Pak Tunggal)

Kode (Paket Kembar)

Diameter

Jangjang

Panjang jarum (mm)

Panjang tabung (mm)

WRFX-1412S

WRFX-1412D

14G

Dibereskeun

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1512S

WRFX-1512D

15G

Dibereskeun

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1612S

WRFX-1612D

16G

Dibereskeun

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1712S

WRFX-1712D

17G

Dibereskeun

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1422S

WRFX-1422D

14G

Dibereskeun

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1522S

WRFX-1522D

15G

Dibereskeun

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1622S

WRFX-1622D

16G

Dibereskeun

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1722S

WRFX-1722D

17G

Rotatable

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1412ZS

WRFX-1412ZD

14G

Rotatable

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1512ZS

WRFX-1512ZD

15G

Rotatable

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1612ZS

WRFX-1612ZD

16G

Rotatable

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1712ZS

WRFX-1712ZD

17G

Rotatable

25mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1422ZS

WRFX-1422ZD

14G

Rotatable

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1522ZS

WRFX-1522ZD

15G

Rotatable

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1622ZS

WRFX-1622ZD

16G

Rotatable

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

WRFX-1722ZS

WRFX-1722ZD

17G

Rotatable

32mm ± 2.0mm

300mm ± 2.0mm

Aplikasi:
Hal ieu seueur dianggo di Anesthesia, ICU, darurat pikeun netepkeun saluran sirkulasi extracorporeal pikeun terapi dialisis getih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami