Lap SpongesAbdominal Pad

Kami produsén profesional bolu lap katun bedah salami mangtaun-taun. Produk kami ngagaduhan rasa anu hadé tina visi sareng pernapasan. Éta biasana dianggo pikeun ngirangan inféksi tempat operasi, ganti baju sareng perawatan. 1) Diceluk sareng dijahit tepi pikeun ngaleungitkeun penggali; 2) nyerep tinggi, s ...


Detil Produk

Tanda Produk

Kami produsén profesional bolu lap katun bedah salami mangtaun-taun. Produk kami ngagaduhan rasa anu hadé tina visi sareng pernapasan. Éta biasana dianggo pikeun ngirangan inféksi tempat operasi, ganti baju sareng perawatan.

1) Diceluk sareng dijahit tepi pikeun ngaleungitkeun penggali;
2) nyerep tinggi, super lemes sareng kanyamanan sabar;
3) Sadia dina nganggo atanapi henteu nganggo loop;
4) Sadia dina kantong kertas sareng bungkus leuleuy;
5) tanpa X-Ray tiasa dideteksi benang / klip;
6) per-dikumbah atanapi henteu dikumbah;
7) Bebas karacunan mastikeun mastikeun ka BP, EUP, USP;
8) Teu ngairitasi kulit.

Kodeu produk kasa Spéksiasi gelung (biru) Pita Xray cara ngaput nyeuseuh atanapi henteu
benang
WR1740800402L + 26 * 18 40 * 80cm-4ply —- —- + NO
WR1740800402Lx + 26 * 18 40 * 80cm-4ply-x —- —- + NO
WR1717650605L + 26 * 18 17 * 65cm-6ply —- —- + NO
WR1740400405L + 26 * 18 40 * 40cm-4ply-x —- —- + NO
WR1715150410Lx + 26 * 18 15 * 15cm-4ply-x —- —- + NO
WR5045450205Lx + 50g 45 * 45cm-2ply-x —- —- + NO
Kodeu produk kasa Spéksiasi gelung (biru) Pita Xray cara ngaput nyeuseuh atanapi henteu
benang
WR1745450400LRW + 26 * 18 45 * 45cm-4ply bodas + NO
WR1730300400LRW + 26 * 18 30 * 30cm-4ply bodas + NO
WR1745450400LRW + 26 * 18 45 * 45cm-4ply bodas + NO
WR5045450200LWX + 50g 45 * 45cm-2ply-x bodas benang + NO
WR5045450200LX + 50g 45 * 45cm-2ply-x —- benang + NO
WR5010600200LX + 50g 10 * 60cm-2ply-x —- benang + NO
WR5030300200LX + 50g 30 * 30cm-2ply-x —- benang + NO
Kodeu produk kasa Spéksiasi gelung (biru) Pita Xray cara ngaput nyeuseuh atanapi henteu
benang
WR20304004LR 30 * 20 30 * 40cm-4ply —- ¨ NO
WR20304005LRS 30 * 20 30 * 40cm-4ply —- ¨ Leres

WR20089006LRS

30 * 20

8 * 90cm-6ply

¨

Leres

WR20304003LR

30 * 20

30 * 40cm-3ply

—-

¨

NO

WR20407003LR

30 * 20

40 * 70cm-3ply

—-

¨

NO

WR20454506LRWS +

30 * 20

45 * 45cm-6ply

bodas

+

Leres

WR20454506LRWSO

30 * 20

45 * 45cm-6ply

bodas

Leres

Aplikasi:
Bolu pangkonan dipaké pikeun nyerep éksudasi sareng ngeureunkeun perdarahan nalika operasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami