• Investasi di pabrik énggal

    Tanggal 30 Séptémber 2019, perusahaan Médis Tianjin Weirui janten pemegang saham di pabrik énggal pikeun babarengan ngahasilkeun, ngembangkeun sareng ngajual oximeter, anu nambihan ragam bisnis énggal pikeun perusahaan Weirui. Ayeuna, oksimeter ramo parantos dijual ka lima nagara, Arab Saudi, Italia, Australia, India sareng ...
    Maca deui
  • Sumbangan bahan pencegahan wabah

    Tanggal 14 April 2020, perusahaan Médis Tianjin Weirui nyumbangkeun bahan pencegahan wabah ka rumah sakit Tianjin, kalebet set infusion, jalur getih hemodialisis, papakéan pelindung, strip uji asam nukléat, topéng médis sareng alkohol disinféktan, kalayan nilai sakitar 100000 RMB, anu direngsekeun éta ...
    Maca deui
  • Didatangan rumah sakit

    Tanggal 20 Juli 2018, Tianjin Weirui Médis instrument Co., Ltd. ngatur karyawan pikeun nganjang ka rumah sakit lokal Tianjin. Dina kapamimpinan para ahli rumah sakit, langkung ti 20 anggota staf ti Weirui Médis mariksa rumah sakit, kalebet pusat radioterapi, perawatan kardiovaskular ...
    Maca deui