Jahitan Non-nyerep

1. Nylon Monofilament Monofilament, sintétik, jahitan anu henteu tiasa nyerep, warna hideung, biru atanapi henteu dibatesan. Dicandak tina ékstrusi poliamida 6.0 sareng 6.6 kalayan diaméter silinder anu seragam. Réaksi jaringan minimal. Nylon mangrupikeun bahan anu henteu nyerep anu tiasa ku waktos, dibungkus ku panyambung ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. Nylon Monofilament
Monofilament, sintétik, jahitan anu henteu nyerep, warna hideung, biru atanapi henteu dibatesan.
Dicandak tina ékstrusi poliamida 6.0 sareng 6.6 kalayan diaméter silinder anu seragam.
Réaksi jaringan minimal.
Nylon mangrupikeun bahan anu henteu nyerep anu tiasa ku waktos, dikemas ku jaringan konéktip.
Perlu dipikanyaho yén massa benang ngaleutikan, sakitar 10% sataun kusabab pecahna kakait kimia ngalangkungan tindakan hidrolisis.
Kodeu warna: Labél héjo (PANTONE 360C).
Biasana digunakeun nalika nyanghareupan jaringan dina Bedah Neurologis, Ophthalmic sareng Plastik.
Ciri:
Asal sintétik mat kualitas baku mater) INERT.
Ngarayap alus teuing.
Monofilament (seragam milimeter gage).
Pakét Hermitik.
Pangrojong panyalindungan jarum.
Justru diasah jarum pikeun bedah anu khusus (Ophthalmology, Plastik Bedah).
Warna hideung.
Warna biru.
Pamakean:
Umum, Gynecology, Obstretrics, Ophthalmic, Neurology, Peripheral micro-vascular Bedah, Orthopaedics sareng Bedah Umum.
Catetan:
Ahli bedah tiasa ngagaduhan kapercayaan kana prosedur anu diserepkeun pikeun jahitan tunggal-threaded tina kakuatan tarik anu luhur, disayogikeun yén ahli bedah terang ciri, manpaat sareng watesan bahan jahitan ieu sareng nerapkeun prakték operasi anu saé.

2. Poliproplén Monofilament
Sintétik, henteu nyerep, jahitan monofilament.
Warna biru.
Diangkut dina filamén kalayan diaméter dikawasa komputer.
Réaksi jaringan minimal.
Polipropilén dina vivo sacara luar biasa stabil; idéal pikeun minuhan tujuanana salaku dukungan permanén, tanpa ngaruksak kakuatan tarik na.
Kodeu warna: labél biru (PANTONE 652C).
Sering dianggo pikeun nyanghareupan jaringan di daérah khusus. Prosedur Cuticular sareng Cardiovascular diantara anu paling penting.
Ciri:
Asal sintétik
Plastodeformasi anu saé ..
Monofilament.
Pakét Hermitik.
Henteu nyerep.
Lalawanan ngabengkokkeun deui.
Pangrojong panyalindungan jarum.
Jarum premium kajelasan tepat.
Jarum khusus kanggo dianggo dina operasi kardiovaskular (tingali laporan ngeunaan jarum).

Pamakean:
Bedah Kardiovaskular, Rekonstruksi Plastik, Bedah Cuticular, Ginecology sareng Obstetretics, Orthopedics sareng Bedah Umum.
Catetan:
Pangguna ogé tiasa dipercaya nganggo éta dina prosedur éta dimana diserep, benang tunggal sareng jahitan sintétik tina kakuatan tarik anu luhur disarankeun, upami pangguna terang ciri, manpaat sareng watesan bahan jahitan ieu sareng ngagunakeun prakték operasi anu saé.

3. Poliéster dikepang
Sintétik, henteu nyerep, multifilament,
dikepang suture.
Warna héjo atanapi bodas.
Komposit poliéster tina terephthalate nganggo atanapi henteu nganggo panutup.
Kusabab asal sintétikna anu henteu kaserep, éta ngagaduhan réaktivitas jaringan anu minimum.
Dipaké dina koordinasi jaringan kusabab kakuatan tarik anu luhur sacara khas.
Kodeu warna: Labél héjo (PANTONE 3288C).
Sering dianggo dina Bedah Khusus kalebet Kardiovaskular sareng Opthtalmic kusabab résistansi tinggi na pikeun ngabengkokkeun deui.
Ciri:
Asal sintétik.
Lalawanan ka flexion ulang.
Dikepang Multifilament ..
Pakét Hermitik.
Henteu nyerep.
Pangrojong panyalindungan jarum.
Jarum premium kajelasan tepat.

Pamakean:
Éta dituduhkeun dina prosedur anu disarankeun pikeun ngagunakeun suture sintétik jalinan sareng non nyerep. Ieu kalebet: Bedah Kardiovaskular, Bedah Opthalmogic sareng Bedah Umum.
Catetan:
Pangguna ogé tiasa dipercaya nganggo éta dina prosedur éta dimana diserep, multifilament sareng jahitan sintétik tina kakuatan tarik anu luhur disarankeun, upami pangguna terang ciri, manpaat sareng watesan bahan jahitan ieu sareng ngagunakeun prakték operasi anu saé.

4. Sutra dikepang
Alami, henteu nyerep, multifilamen, suture dikepang.
Warna hideung, bodas sareng biru.
Dicandak tina kepompong tina cacing sutra Bombyx Mori I.
Réaktivitas jaringan tiasa sedeng.
Tegangan dijaga ngalangkungan waktos sanaos turun dugi ka encapsulasi jaringan lumangsung.
Kodeu warna: Labél biru (PANTONE 2995C).
Sering dianggo dina konfrontasi jaringan atanapi hubungan kecuali prosedur urologis. Ciri:
Bahan baku kualitas Perdana.
Multifilament Threaded ..
Pakét Hermitik.
Henteu nyerep.
Pangrojong panyalindungan jarum.
Warna hideung (benang sareng silikon).

Pamakean:
Bedah Umum, Gastroentelorogy, Opthalmology, Gynecology and Obstretrics.
Catetan:
Ahli bedah tiasa dipercaya nganggo éta dina prosedur éta dimana diserep, multifilament sareng jahitan sintétik tina kakuatan tarik anu luhur disarankeun, upami pangguna terang ciri, manpaat sareng keterbatasan bahan suture ieu sareng ngagunakeun prakték operasi anu saé.

5. Steel Steel
Monofilament, stainless steel, jahitan anu henteu nyerep.
Warna alami
Réaksi peradangan minimal.
Kakuatan tarik nyaéta permanén.
Kodeu warna: Label abu (PANTONE 7539C).
Sering dianggo dina prosedur Orthopedic kalebet Bedah Panutupanana Sternal.
Ciri:
Beusi sténless
Henteu nyerep.
Monofilament.
Kakuatan tarik tinggi anu tetep
Disuluran sareng lemes.
Desain khusus tina jarum non-traumatis.
Pakét Hermétik.
Pamakean:
Upami pangguna terang ciri, manpaat sareng watesan jahitan stainless steel, sareng upami anjeunna biasa sareng prakték operasi anu saé, panggunaan produk ieu nyukupan pikeun prosedur anu meryogikeun bahan anu tahan pisan, contona dina Orthopedics, Panutupanana Sternum, jsb cangreud dina peryogi téknik nyalin khusus tina Baja stainless steel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami