Plaster Of Paris Bandages (POP)

Produk kami dijaga duanana nguntungkeun tina jinis kakuatan, bubukna moal pareum, sareng waktos padetna gancang. Nilaina kalori cocog sareng suhu manusa, janten éta moal kaduruk pasien anu nganggo. Éta nganut élmu canggih sareng ngeusian resép , laksanakeun numutkeun BP urang Inggris ...


Detil Produk

Tanda Produk

Produk kami dijaga duanana nguntungkeun tina jinis kakuatan, bubukna moal pareum, sareng waktos padetna gancang. Nilaina kalori cocog sareng suhu manusa, janten éta moal kaduruk pasien anu nganggo. Éta nganut élmu canggih sareng ngeusian resép , laksanakeun numutkeun standar BP britain.

1) waktos Solidification gancang sareng ajeg: 2-5 mnt.
2) Waktu cai rendam gancang: 5-10 detik.
3) Éta tiasa garing janten gancang pisan saatos solidifikasi, intensitasna tiasa ngahontal 3.2mpa saatos 8 mnt.
4) Nilai kalori na caket kana suhu manusa: 38-42.
5) Solidifikasi sesuai sareng pamundut ti dokter sareng pasién, umum dibungkus dina lapisan 6-8, dibungkus 8-12 lapisan ku posisi kakuatan, gampang nanganan kasihatan sareng kaamanan, diliwat seueur tina uji klinis, kéngingkeun ni'mat ti dokter sareng sabar pisan.

Kodeu produk Ukuran
WR2211 5cm * 3yds
WR2212 7,5cm * 3yds
WR2213 10cm * 3yds
WR2214 15cm * 3yds
WR2215 20cm * 3yds

Aplikasi:
Plaster Of Paris Bandages digunakeun pikeun Fixing plaster.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami