Jarum kukupu leutik anu nyicingan

1. Saatos infusion, éta tiasa cicing dina urat pikeun waktos anu lami teras antarbeungeut sistem infusion tiasa dilebetkeun kana antarbeungeut produk pikeun infus, nyingkahan venipunktur, ngirangan karusakan jaringan sareng inféksi sareng ngirangan intensitas padamelan médis; 2. Éta tiasa dikembangkeun ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. Saatos infusion, éta tiasa cicing dina urat pikeun waktos anu lami teras antarbeungeut sistem infusion tiasa dilebetkeun kana antarbeungeut produk pikeun infus, nyingkahan venipunktur, ngirangan karusakan jaringan sareng inféksi sareng ngirangan intensitas padamelan médis;
2. Éta tiasa dikembangkeun dina sinar-X;
3. Kateter panjang anu transparan sareng desain konektor kateter panjang pikeun gampang niténan balik getih;
4. Majelis kateter dilengkepan colokan isolasi, anu nyegah staf médis nyandak getih pasién nalika dioperasikeun, sacara épéktip ngaleungitkeun inféksi sareng mastikeun stabilitas jarum nalika dilebetkeun kana saluran getih.
5. Modél: Pena sapertos, Kukupu, Kalayan Injeksi, Sayap Leutik, modél Y
6. Ukuran: 0.7 * 19mm 0.9 * 19mm 0.9 * 25mm 1.1 * 30mm 1.3 * 30mm
Aplikasi:
Éta dipaké pikeun suntikan hypodermic di rumah sakit, klinik sareng tempat sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami