Dipaké-dirajatkeun Wound DressingRoll

Ganti baju anu henteu ditenun diwangun ku spunlace lawon non anyaman 、 HMPSA (perekat tekanan panas lebur panas) atanapi perekat akrilat médis 、 non-stick water absorbent pad sareng mayungan kertas. 1. bahan spunlace bahan nonwoven lawon, lemes sareng nyaman, ductility alus; 2. Nyoko kana impor hypoallergenic ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ganti baju anu henteu ditenun diwangun ku spunlace lawon non anyaman 、 HMPSA (perekat tekanan panas lebur panas) atanapi perekat akrilat médis 、 non-stick water absorbent pad sareng mayungan kertas.
1. bahan spunlace bahan nonwoven lawon, lemes sareng nyaman, ductility alus;
2. Ngadopsi ngimpor napel hypoallergenic, viscidity sedeng, teu aya iritasi kulit;
3. tatu Non-iteuk, nyerep kuat, nyerep éksudasi cukup;
4. Desain tanduk ujung bunderan: henteu gampang dijantenkeun ujung-ujungna, ogé fiksasi;
5. Sagala jinis jas ukuran pikeun sagala rupa departemén klinis;
6. Gampang pikeun mesék sareng éta moal nempel kana tatu sareng jaga pasén tetep raoseun.

Kodeu produk Ukuran Bungkusan Ngukur
6 * 7cm 50 pcs / box 40 box / karton 29 * 37 * 53cm
9 * 10cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 37 * 33 * 33cm
10 * 10cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 37 * 33 * 33cm
10 * 15cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 47 * 37 * 31.5cm
10 * 20cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 53 * 37 * 31.5cm
10 * 25cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 56 * 34 * 32cm
10 * 30cm 25 pcs / kotak 20 kotak / karton 56 * 34 * 37cm
Kodeu produk Ukuran Bungkusan Ngukur
5cm * 10m 1gulung / kotak 80gulung / karton 46 * 14.5 * 38cm
10cm * 10m 1gulung / kotak 80gulung / karton 46 * 44.5 * 38cm
15cm * 10m 1gulung / kotak 80gulung / karton 64.5 * 46 * 38cm
20cm * 10m 1gulung / kotak 40gulung / karton 46 * 43.5 * 38cm
25cm * 10m 1gulung / kotak 40gulung / karton 56 * 46 * 38cm

Aplikasi:
Ieu seueur dianggo dina sababaraha jinis perawatan tatu pasca operasi.
1) Tatu akut: laceration, bruises, motong;
2) Umum tatu postoperative;
3) Rongga eunteung postoperative tatu;
4) Nutupan bagian tatu saatos dieksubasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami