Perban tubular

Perban tubular diwangun ku benang katun disikat plus filem karét latex atanapi filemén poliérét non-latex. Éta moal ngahalangan gerak gabungan sareng sirkulasi getih nalika ngagemna. Perban tubular gaduh ciri bahan lemes, gampang kagunaan, nerapkeun tekanan anu pantes, permeab hawa anu saé ...


Detil Produk

Tanda Produk

Perban tubular diwangun ku benang katun disikat plus filem karét latex atanapi filemén poliérét non-latex. Éta moal ngahalangan gerak gabungan sareng sirkulasi getih nalika ngagemna. Perban tubular ngagaduhan ciri bahan lemes, gampang kagunaan, nerapkeun tekanan anu ditangtoskeun, perméabilitas hawa anu saé, disinféksi, kondusif pikeun penyembuhan gancang & ganti baju, henteu alérgi sareng ngabantosan ngajaga kahirupan rutin Pasién. Produk cocog pikeun dirawat dina pigeulang, siku, ankle , tuur sareng suku. Éta tiasa diseuseuh sareng dianggo deui.

1) Kakuatan anu saé sareng tekanan Seragam
2) Permobilitas hawa porous sareng hawa anu saé
3) saé pikeun sirkulasi getih
4) Gampang dioperasikeun sareng dipiceun
5) Béda warna sayogi.

Kodeu produk modél Ukuran
WR2401 Jaringan Tubular # 0,5 0,8cm * 25m
WR2402 Jaringan Tubular # 1 1,7cm * 25m
WR2403 Jaringan Tubular # 2 2cm * 25m
WR2404 Jaringan Tubular # 3 2.2cm * 25m
WR2405 Jaringan Tubular # 4 2,6cm * 25m
WR2406 Jaringan Tubular # 5 3cm * 25m
WR2407 Jaringan Tubular # 5.5 3,8cm * 25m
WR2408 Jaringan Tubular # 5.8 4.4cm * 25m
WR2409 Jaringan Tubular # 6 5,5cm * 25m
WR2410 Jaringan Tubular # 7 6.8cm * 25m
WR2411 Jaringan Tubular # 8 8cm * 25m
WR2501 A Tubular 4,5cm * 10m
WR2502 B Tubular 6.25cm * 10m
WR2503 C Tubular 6,5cm * 10m
WR2504 D Tubular 6.75cm * 10m
WR2505 E. Tubular 7,5cm * 10m
WR2506 F Tubular 8,75cm * 10m
WR2507 G Tubular 10cm * 10m
WR2508 H Tubular 12cm * 10m
WR2509 I Tubular 17.5cm * 10m
WR2510 J Tubular 21.5cm * 10m
WR2511 K Tubular 32.5cm * 10m
WR2601 Stockinet 5cm * 20m
WR2602 Stockinet 6cm * 20m
WR2603 Stockinet 7,5cm * 20m
WR2604 Stockinet 8cm * 20m
WR2605 Stockinet 10cm * 20m
WR2606 Stockinet 15cm * 20m
WR2607 Stockinet 20cm * 20m

Aplikasi:
Lumaku pikeun sadaya bagéan ganti baju awak manusa, darurat, umum di luar uteuk sareng departemén sanés ganti baju umum, pasang perban dina lapisan luar tatu anu dilapis ku kapas, teras bérés ganti baju.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami