Dua sapotong Tipe

1. panghalang kulit hidrokoloid gaduh kinerja anti-maceration, alergi low, sareng jarang warping sareng kabocoran, éta ngagaduhan pangabisa panyerepan éksudasi anu hadé sareng panjang (dugi ka 7 dinten), éta lemes raoseun sareng merenah dianggo; 2. Bahan tina kantong stoma ngagaduhan kahalang luhur ...


Detil Produk

Tanda Produk

1. panghalang kulit hidrokoloid gaduh kinerja anti-maceration, alergi low, sareng jarang warping sareng kabocoran, éta ngagaduhan pangabisa panyerepan éksudasi anu hadé sareng panjang (dugi ka 7 dinten), éta lemes raoseun sareng merenah dianggo;
2. Bahan tina kantong stoma ngagaduhan kamampuan ngahalangan tinggi, éta lemes sareng lemes sareng aman;
3. Ngaleungitkeun bau ku karbon aktif, ngaluarkeun gas peujit kalayan gampang;
4. Desain manusiawi tiasa nyumponan kabutuhan tina stoma anu béda.

Henteu

Nami

Modél

Bahan

Max motong

Ukuran

Pakét

1

Dua sistem ditutup (mamat Hydrocolloid)

WRM301050

Pilem inten

50mm

148 * 190mm

20 pcs / case 50case / box

WRM301060

60mm

WRM301070

70mm

WRM401050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM401060 (F)

60mm

WRM401070 (F)

70mm

2

Dua sistem ditutup (mamat Hydrocolloid)

WRM302050

Pilem inten

50mm

142 * 200mm

20 pcs / case 50case / box

WRM302060

60mm

WRM302070

70mm

WRM402050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM402060 (F)

60mm

WRM402070 (F)

70mm

3

Dua sistem kabuka (mamat Hydrocolloid)

WRM303050

Pilem inten

50mm

142 * 292mm

20 pcs / case 50case / box

WRM303060

60mm

WRM303070

70mm

WRM403050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM403060 (F)

60mm

WRM403070 (F)

70mm

4

Dua sistem kabuka (mamat Hydrocolloid)

WRM304050

Pilem inten

50mm

145 * 292mm

20 pcs / case 50case / box

WRM304060

60mm

WRM304070

70mm

WRM404050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM404060 (F)

60mm

WRM404070 (F)

70mm

5

Dua sistem kabuka (mamat Hydrocolloid)

WRM305050

Pilem inten

50mm

148 * 292mm

20 pcs / case 50case / box

WRM305060

60mm

WRM305070

70mm

WRM405050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM405060 (F)

60mm

WRM405070 (F)

70mm

6

Dua sistem kabuka (mamat Hydrocolloid)

WRM306050

Pilem inten

50mm

142 * 292mm

20 pcs / case 50case / box

WRM306060

60mm

WRM306070

70mm

WRM406050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM406060 (F)

60mm

WRM406070 (F)

70mm

7

Dua kantong kantong cikiih (mamat Hydrocolloid)

WRM307050

Pilem inten

50mm

160 * 278mm

20 pcs / case 50case / box

WRM307060

60mm

WRM307070

70mm

WRM407050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM407060 (F)

60mm

WRM407070 (F)

70mm

8

Dua sistem ditutup Hydrocolloid mamat karbon diaktipkeun (H)

WRM301 (H) 050

Pilem inten

50mm

148 * 190mm

20 pcs / case 50case / box

WRM301 (H) 060

60mm

WRM301 (H) 070

70mm

WRM401 (H) 050 (F)

Lawon polos Bodas / Cuticolor (F)

50mm

WRM401 (H) 060 (F)

60mm

WRM401 (H) 070 (F)

70mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami